HACI ASIM ATABİLEN İLKOKULU

Belgegeçer : 0
WEB http://hasmatabilen.meb.k12.tr
Adres : Güzel Yurt Mah.Kimya SokNo16 Nevşehir
VİZYON : Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir.Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak arayışımızdan hareketle okulumuzu; şehrimizde aranılan,cazibe merkezi olan ;güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkanlar tanımak, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.Amacımız;sevgi,saygı ve güven ortamında “başarma azmi” ve “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışmak,sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞARILAR :

Fen Laboratuvarı :1
Saatler : 08.30-14.50
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis : ÖĞRENCİ SERVİSİ VARDIR
Ulaşım : ŞEHİR MERKEZİNDE BELEDİYE HALK OTOBÜSÜ -ÖZEL ARAÇ-
Yerleşim Yeri : GÜZEL YURT MAH.KİMYA SOK.NO:16 MERKEZ/NEVŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : NEVŞEHİR İL MERKEZİNDE (GÜZEL YURT MAH.KİMYA SOK.NO:16 MERKEZ/NEVŞEHİR)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :